NIKIDOM DUAL DRIVE PLUS

Dels 0kg als 22kg.
És l'única cadira de passeig que combina tots dos manillars. La pots empènyer d'una manera o d'una altra sense cap esforç.

260.00

La cadira Dual Drive es pot utilitzar des del naixement. Però si es vol proporcionar una comoditat addicional a el nadó, la versió PLUS de l'Dual Drive inclou un cabàs tou amb laterals rígids per a un confort total per al teu nadó.

Col·loca el cabàs tou Nikidom a la zona del seint i fixa'l al Dual Drive mitjançant les anelles proveïdes. El podràs col·locar tant en posició davantera (mirant cap al front) com del darrere (mirant cap als pares), gràcies al seu sistema de falques incloses.

Amb el cabàs tou, el teu Dual Drive es converteix en una cadira de passeig completa que et serveix des del naixement.

És tot el que necessites, en un sol producte!

Són els retira el Cabàs Tou Nikidom abans de plegar la cadira Dual Drive

Dual Drive és l'única cadira de passeig que combina tots dos manillars. La pots empènyer d'una manera o d'una altra sense cap esforç. Utilitza el manillar de banyes mentre camines amb les 2 mans al manillar, i si necessites deixar anar un cop de mà per fer una trucada, agafar la mà del germanet gran, portar una bossa, etc ... pots canviar fàcilment al manillar corregut sense haver de parar i sense que la cadira se te'n vagi d'un costat o d'un altre.

El seient és encoixinat, i combinat amb el suport totalment reclinable, el reposa cames ajustable i la gran capota proporcionen un entorn confortable i còmode per al teu nadó.

El tancament tipus paraigua o bastó és el més clàssic i estès, permet reduir la cadira a un volum mínim, i guardar-la en els espais proveïts en llars d'infants. És un tancament fàcil.

Té una gran capota al voltant que es pot expandir (o recollir) mitjançant cremallera. Ofereix una protecció SPF50 contra els raigs UV de el sol. Repelent a l'aigua. Una visera retràctil que permet protegir el nadó en dies molt assolellats. I una finestreta amb reixa per veure a el nadó mentre camines, i canvi de posició amb imant.

El seient és totalment desenfundable. El seu respatller es pot reclinar en 4 posicions, l'última amb 170 graus, la qual cosa permet al teu nadó una postura plana a l'hora de dormir
Té reixetes de ventilació laterals que s'obren i es tanquen amb cremallera, i que permeten airejar l'habitacle en dies de calor.

Té anelles a la zona del seient per a subjectar un cabàs

I un reposapeus ajustable en angles per assegurar una màxima comoditat si el nadó vol dormir o incorporar.

La cistella és gran amb accés del darrere i lateral. Una cremallera facilita l'accés lateral a la cistella, evitant així despertar a l'infant quan dorm amb el suport reclinat. Disposa d'una tira reflectant al lateral de la cistella per més seguretat durant passejades nocturnes.

Les rodes tenen 4 suspensions independents. Les rodes davanteres són pivotants (o fixes si es vol). I el fre és de fàcil accionament mitjançant el peu.

Inclou plàstic de pluja integral.

Les seves dimensions plegat són: 26x25x105 cm i desplegat: 107x48.5x77 cm.