BRITAX RÖMER B-AGILE R

Des del Naixement a 22KG
Varietat de colors

352.00

Amb un disseny compacte, una gran maniobrabilitat i sistema de plegat amb una sola mà, la B-AGILE R és la cadira de passeig perfecta per als desplaçaments diaris.

 El confort de l'infant està garantit gràcies al seu respatller reclinable fins a la posició horitzontal, a l'reposapeus regulable, a l'àmplia capota ia les rodes de cautxú amb farciment d'escuma, mentre que el manillar i la barra en similpell li donen un aspecte d'exclusivitat.

Accessoris inclosos : Barrera, bombolla de pluja i portavasos

PREMIUM LINE

Fàcil de manejar i de plegar


Amb només 56 cm d'amplada , la B-AGILE R és una cadira de passeig estreta i maniobrable, que la fa perfecta per als desplaçaments diaris.

La B-AGILE R també és fàcil de plegar i de guardar, gràcies al seu pràctic sistema de plegat amb una sola mà . Es manté en peu un cop tancada, sense que el entapissat toqui a terra, i el bloqueig automàtic de plegat garanteix que la cadira de passeig es mantingui així fins que desitgis tornar a utilitzar-la.

El seient està dotat d' arnès de cinc punts que s'ajusta a diferents altures i protectors per al pit amb encoixinat suau.

Per protegir el nen de sol, la B-AGILE R compta amb una àmplia capota extensible amb protecció UPF 50 + i visera para-sol. Per als dies més calorosos, també disposa d' finestretes de ventilació .

A diferència de la B-AGILE M, aquesta versió té la barrera abatible , és a dir, s'obre cap a un costat (sense necessitat de retirar completament) per poder col·locar o retirar a l'infant amb facilitat.

Compatible amb cabàs i portanadons

Tot i que la B-AGILE R està homologada per al seu ús des del naixement, també pot utilitzar-se com travel system gràcies als adaptadors CLICK & Go® opcionals (específics per a B-AGILE R i M), que són compatibles amb els portabebès i el cabàs de Britax Römer (disponibles per separat). Els adaptadors CLICK & Go® d'altres models de Britax Römer no són compatibles amb la B-AGILE R.

També es pot posar un cabàs tou (disponible per separat), col·locant el suport en la posició totalment horitzontal.