LLEVALLET TOMMEE MADE FOR ME

MANS LLIURES

239.00

Lextractor de llet elèctric portàtil Made for Me de Tommee Tippee està especialment dissenyat per facilitar la lactància materna.

És completament mans lliures, portàtil i discret, per tant podràs extreure la llet mentre segueixes amb la teva rutina diària.

Succió natural

El tirallets està equipat amb la tecnologia intel·ligent ConstantComfort , especialment dissenyada per imitar la sensació de succió del nadó, oferint així una experiència d'extracció suau i més natural.

A més, manté l'extractor al seu lloc perquè tinguis una extracció eficaç, amb una sensació de fermesa i comoditat alhora.

Llum d'alineació del mugró

La guia lluminosa és especialment útil en ambients foscos, ja que ajuda a col·locar de forma òptima el mugró a l'extractor, garantint així una experiència d'extracció més confortable i eficaç, amb un flux de llet millor.

El pots portar al sostenidor

Proporciona tot el rendiment d'un extractor elèctric normal, però en un disseny compacte i portàtil que cap perfectament dins del sostenidor.

Control des del mòbil

A través d'una app , pots controlar des del teu mòbil o tauleta tant la intensitat dels ajustaments de massatge com els modes d'extracció.

A més, et permet fer un seguiment de la quantitat de llet materna que extreues i visualitzar la sortida de llet de cada pit.

Càrrega per USB

Carregar el tirallets és fàcil gràcies al cable USB. Quan està totalment carregat, es poden fer fins a 12 extraccions de 20 minuts , és a dir, un total de 4 hores.

Rebràs una notificació amb el temps restant per completar la sessió i posar l'extractor a carregar quan la bateria s'està esgotant.

Fàcil de muntar i netejar

Aquest extractor de llet portàtil està compost per set peces , fàcils de muntar i netejar. Totes les peces, excepte el cos principal de l'extractor, són aptes per al rentaplats i l'esterilitzador .

TAMBÉ DISPONIBLE EN FORMAT DOBLE : 379.00€