BRITAX RÖMER KIDFIX² S

Dels 15-36kg.
Quart punt d'anclatge del cinturó SecureGuard
Sistema d'absorció d'impactes laterals SICT.

250.00

Cadireta per a nens dels 15kg als 36 kg.

L'elevador amb respatller és l'opció més segura per a un nen i es recomana que viatgi en ell el major temps possible (fins als 150 cm). Els seus laterals amb encoixinat gruix i suau ofereixen protecció davant impactes laterals des del cap fins al maluc.
Gràcies a la seva forma de V , el suport s'adapta al creixement del nen, proporcionant una posició còmoda i més espai a la zona de les espatlles a mesura que van creixent.
En ser basculant, el suport s'ajusta de forma automàtica a l'angle del seient.

El reposacaps té un disseny ergonòmic perquè el nen dormi en la posició correcta. Es pot ajustar fàcilment i amb una sola mà en la posició correcta, just per sobre de les espatlles del nen, fins i tot si ja està assegut.
SecureGuard ajuda a protegir la delicada zona abdominal del teu fill en afegir un quart punt d'ancoratge extra al cinturó de seguretat de 3 punts. En mantenir el tram ventral en una posició òptima sobre els ossos pèlvics del nen, ajuda a reduir les forces sobre l'abdomen en cas de patir una col·lisió frontal en fins al 35% i, al mateix temps li permet tenir llibertat de moviments durant el trajecte.

El sistema SICT proporciona una protecció superior al nen en cas de col·lisió lateral. Redueix la força d'impacte minimitzant la distància entre el vehicle i la cadira, i es deforma per absorbir l'energia abans que aquesta arribi al nen. Per activar la protecció, només cal ajustar el SICT al lateral de la cadira més proper a la porta.
L'elevador amb respatller és l'opció més segura. Per a més flexibilitat, també pots treure el suport quan el nen mesuri més de 135 cm. 

La KIDFIX² S ofereix dues opcions d'instal·lació: ISOFIX i cinturó de 3 punts i el cinturó de 3 punts del vehicles (homologació universal).

La funda es pot extreure amb facilitat i rentar-la a la rentadora.