BRITAX RÖMER KIDFIX² R

Dels 15-36kg
Quatre punts d'anclatge del cinturó SecureGuard.
Es pot treure el supor quan es superin els 135cm.

220.00

La cadira de cotxe 2 en 1 KIDFIX² R, a més d'aportar flexibilitat, també és molt còmoda per als passatgers d'entre 15 i 36 kg de pes. El suport en forma de V s'adapta al creixement del nen i li proporciona espai i protecció al mateix temps. Recomanem l'ús de l'elevador amb respatller el màxim temps possible. No obstant això, per a més flexibilitat, es pot treure el suport quan el nen mesuri més de 135 m d'alçada.

L'elevador amb suport és l'opció més segura per a un nen i es recomana que viatgi en ell el major temps possible (fins als 150 cm). Els seus laterals amb encoixinat ofereixen protecció davant impactes laterals des del cap fins al maluc. Gràcies a la seva forma de V, el suport s'adapta al creixement del nen, proporcionant una posició còmoda i més espai a la zona de les espatlles a mesura que van creixent.
En ser basculant, el suport s'ajusta de forma automàtica a l'angle del seient.
El reposacaps té un disseny ergonòmic perquè el nen dormi en la posició correcta. Es pot ajustar fàcilment i amb una sola mà en la posició correcta, just per sobre de les espatlles del nen, fins i tot si ja està assegut.

SecureGuard ajuda a protegir la zona abdominal del nen en afegir un quart punt d'ancoratge extra al cinturó de seguretat de 3 punts. En mantenir el tram ventral en una posició òptima sobre els ossos pèlvics del nen, ajuda a reduir les forces sobre l'abdomen en cas de patir una col·lisió frontal en fins al 35% i, al mateix temps, li permet tenir més llibertat de moviments durant el trajecte.
Les guies superiors i inferiors, garanteixen que el cinturó de seguretat es posicioni de forma correcta sobre les espatlles i el maluc del nen.

La KIDFIX² R ofereix dues opcions d'instal·lació: Isofix i cinturó de 3 punts, o bé el cinturó de 3 punts del vehicles (homologació universal)

La funda de la cadireta es pot extreure amb facilitat i rentar-la a la rentadora.