BRITAX RÖMER KIDFIX III S

Dels 15-36kg.
Sistema d'absorció d'impactes laterals SICT.

310.00

És l'elevador amb respatller més complet de la marca tant en seguretat com en confort. Dotat del seient més ampli, còmode i ergonòmic de la KIDFIX III M, compta també amb el quart punt d'ancoratge del cinturó SecureGuard, el sistema d'absorció d'impactes laterals SICT i la renovada coixinet XP-PAD.

El coixinet XP-PAD recobreix el tram diagonal del cinturó i protegeix el coll i el pit del nen en cas de col·lisió o frenada brusca. Aques coixinet coixinet absorbeix fins a un 30% de l'energia impactes del coll i prevé la hiperflexió cervical , en reduir el moviment del cap.

SecureGuard ajuda a protegir la delicada zona abdominal del nen en afegir un quart punt d'ancoratge extra al cinturó de seguretat de 3 punts. En mantenir el tram ventral en una posició òptima sobre els ossos pèlvics del nen, SecureGuard ajuda a reduir les forces sobre l'abdomen en cas de patir una col·lisió frontal fins a un 35% i, al mateix temps, té llibertat de moviments durant el trajecte.

Els elevadors amb respatller alt protegeixen al nen de tres formes: la carcassa del dispositiu proporciona protecció des del cap fins al maluc , especialment en cas d'impacte lateral; les guies superiors i inferiors garanteixen que el cinturó de 3 punts es posicioni de forma correcta sobre les espatlles i el maluc, i el reposacaps encoixinat proporciona seguretat i comoditat per al cap i el coll del nen.
A més, el sistema SICT ofereix una protecció superior al nen en cas de col·lisió lateral. Redueix la força d'impacte minimitzant la distància entre el vehicle i la cadira, i es deforma per absorbir l'energia abans que aquesta arribi al petit. Per activar la protecció, només cal ajustar el SICT al lateral de la cadira que estigui més a prop de la porta.

L'àrea del seient és més prolongada, té una forma millorada i compta amb una secció frontal per garantir una posició de les cames més còmoda i ergonòmica en els viatges llargs. 

El reposacaps, té un disseny ergonòmic en forma de V perquè el nen dormi en la posició correcta. Es pot ajustar fàcilment i amb una sola mà en la posició correcta, just per sobre de les espatlles del nen, fins i tot quan el nen ja està assegut a la cadira.

El respatller en forma de V és dissenyat per oferir un suport òptim per als nens a mesura que creixen, proporciona més espai per a la seva esquena i les espatlles. A més, en ser basculant , el suport s'ajusta de forma automàtica a l'angle del seient del cotxe, proporcionant un millor acoblament i una posició còmoda per al nen.

La funda es pot treure amb facilitat i rentar-se a la rentadora.