BRITAX RÖMER KIDFIX III M

Dels 15-36kg.
Sistema d'absorció d'impactes laterals SICT.
4 punts d'anclatge del cinturó SecureGuard.

287.00

Aquesta cadireta Britax Romer proporciona una excel·lent protecció als nens d'entre 15 i 36 kg.

SecureGuard ajuda a protegir la delicada zona abdominal en afegir un quart punt d'ancoratge extra al cinturó de seguretat de 3 punts.  També ajuda a reduir les forces sobre l'abdomen en cas de patir una col·lisió frontal fins a un 35% i, al mateix temps, permet que el nen tingui llibertat de moviments durant el trajecte.

Els elevadors amb respatller alt protegeixen al nen de tres formes: la carcassa del dispositiu proporciona protecció des del cap fins al maluc , especialment en cas d'impacte lateral; les guies superiors i inferiors garanteixen que el cinturó de 3 punts es posicioni de forma correcta sobre les espatlles i el maluc, i el reposacaps encoixinat proporciona seguretat i comoditat per al cap i el coll del nen.
A més, el sistema SICT ofereix una protecció superior al nen en cas de col·lisió lateral. Redueix la força d'impacte minimitzant la distància entre el vehicle i la cadira, i es deforma per absorbir l'energia abans que aquesta arribi al petit. Per activar la protecció, només cal ajustar el SICT al lateral de la cadira que estigui més a prop de la porta.

El reposacaps té un disseny ergonòmic en forma de V perquè el nen dormi en la posició correcta. Es pot ajustar fàcilment i amb una sola mà en la posició correcta, just per sobre de les espatlles del nen, fins i tot quan el nen ja està assegut a la cadira.
El respatller és dissenyat per oferir un suport òptim per als nens a mesura que creixen i proporciona més espai per a la seva esquena i les espatlles. A més, en ser basculant , el suport s'ajusta de forma automàtica a l'angle del seient del cotxe, proporcionant un millor acoblament i una posició còmoda per al nen.

La KIDFIX III M ofereix dues opcions d'instal·lació: amb Isofix i cinturó de 3 punts.
La funda es pot extreure amb facilitat i rentar-la a la rentadora.