BRITAX RÖMER KID II

Des dels 15-36kg. / 4-12 anys aproximadament.

129.00

La cadireta portàtil KID II ofereix la màxima seguretat per als nens, dins d'una carcassa lleugera que es trasllada fàcilment d'un cotxe a un altre i s'instal·la amb el cinturó de seguretat de 3 punts. Homologada per a nens d'entre 15-36 kg / 4-12 anys aprox).

Ofereix protecció davant impactes laterals des del cap fins al maluc gràcies al suport dotat dels laterals amb encoixinat gruixut i suau.

El reposacaps amb disseny ergonòmic perquè el nen dormi en la posició correcta. Es pot ajustar a l'alçada òptima, just per sobre de les espatlles del nen, amb una sola mà, fins i tot quan el nen està assegut a la seva cadira. Dissenyat per proporcionar la màxima protecció i adaptar-se al nen mentre creix, el respatller en forma de V ofereix més espai per al seu esquena i les espatlles. A més, en ser basculant s'ajusta de forma automàtica a l'angle del seient del vehicle.

Les guies superiors i inferiors garanteixen que el cinturó de seguretat es posicioni de forma correcta sobre les espatlles i el maluc, limitant el mal ús.

Per adaptar-se a més cotxes, s'instal·la amb cinturó de 3 punts. També és fàcil de traslladar entre diferents cotxes gràcies a la seva lleugeresa .

Disseny pràctic, amb entapissat encoixinat extraïble i rentable a màquina.