BRITAX RÖMER TRIFIX² i-SIZE

Dels 76cm / 15 mesos fins als 105cm.
Dels 9 als 18kg.
Cara a la marxa
Amb ISOFIX i Pivot Link.

327.00

Cadira Britax Romer Dissenyada per adaptar-se perfectament a les necessitats de nens amb una alçada compresa entre els 76 i els 105 cm, la TRIFIX² i-SIZE.

Amb una instal·lació senzilla i segura gràcies als seus connectors ISOFIX integrats i el Top Tether, compta amb un seient optimitzat per assegurar espai suficient per a un nen des dels 15 mesos fins aproximadament als quatre anys. I amb una gamma única d'avançades tecnologies de seguretat, pots gaudir de la tranquiladad de saber que el teu fill està ben protegit.

Proporciona seguretat integral per al teu petit. Gràcies als laterals encoixinats de grans dimensions amb sistema SICT inside i al reposacaps en forma en V, el teu fill estarà protegit en cas de col·lisió lateral, mentre que els ancoratges ISOFIX amb sistema Pivot Link patentat i el Top Tether amb tecnologia rip stitch proporcionen seguretat en cas de col·lisió frontal.

Gràcies als ancoratges ISOFIX i al Top Tether, la TRIFIX² i-SIZE no només és fàcil d'instal·lar, sinó que també ofereix més espai a la part inferior del teu vehicle. Els connectors ISOFIX estan integrats a la base de la cadira i ofereixen la màxima seguretat. A més, no cal canviar la instal·lació en cap moment durant tot el temps que utilitzis la cadira. A causa que la TRIFIX² i-SIZE es pot utilitzar en tots els seients i-Size, així com en els seients amb ISOFIX i Top Tether de qualsevol vehicle, aquesta cadira és compatible amb una àmplia varietat de vehicles.

S'ha dissenyat per adaptar-se a les necessitats canviants dels nens, des dels 76 cm fins als 105 cm d'alçada. El nostre nou reposacaps en forma en V està especialment dissenyat per controlar el moviment del cap del teu petit en cas d'una col·lisió lateral. A més, en ajustar l'altura del reposacaps, l'arnès de cinc punts d'ancoratge s'ajusta al mateix temps, assegurant l'altura correcta en tot moment, mantenint així el teu fill segur dins de la carcassa protectora de la cadira.