BRITAX RÖMER KING II

Orientació de cara a la marxa
Cadireta d'entre 9-18kg.
Reclina 4 posicions diferents

213.00

Cadira Britax Romer Apte per a nens entre 9kg i 18kg, i s'orienta exclusivament de cara a la marxa.

Es col·loca fàcilment en la majoria de cotxes.
A més de combinar seguretat i practicitat, destaca per les seves proteccions laterals i frontal per a un viatge segur. Les seves múltiples posicions de reclinat asseguren un trajecte còmode quan el nen va dormint. A més, el seu sistema de tensió del cinturó de seguretat patentat amb seient separable de la base permet una instal·lació segura i sense problemes.

La seva instal·lació és senzilla, gràcies al fet que el seient es pot separar de la base i al sistema patentat de ajust de tensió del cinturó de seguretat.
El reposacaps i el arnès de cinc punts poden ajustar fàcilment i amb una sola mà per adaptar-se al creixement del nen.
Els coixinets per al pit redueixen el moviment del nen cap endavant en cas d'impacte i proporcionen més comoditat a l'arnès. I els laterals amb encoixinat ofereixen una millor protecció en cas d'impacte lateral.
El disseny pràctic, proporciona facilitat en l'extracció ràpida de l'entapissat sense necessitat de retirar l'arnès, que pot rentar-se a màquina.

Instal·lació senzilla amb sistema tensor del cinturó patentat per cinturó de 3 punts (homologació universal).
L'arnés de 5 punts, que reparteix les forces de l'impacte en cinc punts: dos a les espatlles, dues als malucs i un a la sivella de tancament situada entre les dues cames.