BRITAX RÖMER EVOLVA 1-2-3 SL SICT

Dels 9kg-36kg / 9 mesos-12 anys)
Amb ISOFIX o sense

246.00

Cadira  de cotxe Britax Romer del grup  1-2-3 (de 9 a 36 kg) amb homologació universal segons , per instal·lar només amb cinturó, i semi-universal amb cinturó i connectors per a l'ancoratge ISOFIX tipus Latch.

S'adapta al creixement del nen, des dels 9 fins als 36 kg. A mesura que el nen creix, pots passar fàcilment de l'arnès integral (fins a 18 kg) al cinturó de seguretat de tres punts d'ancoratge del vehicle (fins a 36 kg).

Es pot instal·lar de forma segura en la majoria dels vehicles, tant amb el sistema ISOFIX i cinturó de seguretat de tres punts de ancoratge, com únicament amb el cinturó de seguretat de tres punts d'ancoratge. Les dues opcions d'instal·lació, juntament amb la tecnologia de protecció contra impactes laterals, ofereixen la flexibilitat i garantia necessàries per als pares a la carretera.

La nostra tecnologia millorada SICT ofereix, en dos passos, una protecció superior en cas de col·lisió lateral: amb un moviment controlat, manté al nen allunyat de l'impacte i llavors el sistema es deforma per absorbir l'energia exercida sobre el nen. Per gaudir d'aquesta protecció, només cal ajustar el sistema SICT del lateral de l'portabebès més proper a la porta.

Durant el grup 1 el nen va subjecte mitjançant l'arnès de 5 punts. En cas de col·lisió, l'arnés reparteix la força de l'impacte entre els cinc punts d'ancoratge, dos a les espatlles, dues als malucs i un a la sivella de tancament situada entre les dues cames.
Té el sistema CLICK & SAFE®, que permet als pares saber si l'arnès està perfectament ajustat. En estirar de la corretja d'ajust de l'arnès, es podrà sentir un clic que indicarà si l'arnès s'ha ajustat a la tensió correcta.

Els nostres elevadors amb respatller alt protegeixen al nen de tres formes: la carcassa del dispositiu proporciona protecció des del cap fins als malucs, especialment en cas d'impacte lateral; els passadors superior i inferior del cinturó garanteixen la posició correcta del cinturó de seguretat, i el reposacaps encoixinat proporciona seguretat i comoditat per al cap i el coll del nen.

Té dues posicions de reclinat diferents, el capçal és ajustable en múltiple posicions i té l'arnés amb protector encoixinat per al pit.