BRITAX RÖMER ADVANSAFIX IV R

Permet passar fàcilment de l'arnés de 5 punts (9-18kg) al cinturó de 3 punts amb SecureGuard (15-36kg).
SICT major protecció lateral
Isofix i Pivot Link.
Reclinació en 3 posicions.

408.00

Cadira Britax Romer En la seva configuració com a grup 1 (9-18 kg), el nen se subjecta amb el arnès de 5 punts , que reparteix les forces de l'impacte en cinc punts: dos a les espatlles, dues als malucs i un a la sivella de tancament situada entre les dues cames.

Els coixinets per al pit redueixen el moviment del nen cap endavant en cas d'impacte i proporcionen més comoditat a l'arnès.

Com a grup 2/3 (15-36 kg), l'ocupant es subjecta directament amb el cinturó de 3 punts del vehicle, en combinació amb el quart punt d'ancoratge del cinturó SecureGuard. Aquest arnès de entrecuix garanteix que el tram ventral del cinturó romangui en la posició òptima sobre el maluc , evitant que pugi perillosament cap a la panxa. SecureGuard ajuda a reduir les forces sobre l'abdomen fins a un 35% en cas d'impacte frontal.

Quan toqui canviar de grup, la transició serà molt més senzilla gràcies a la nova funció FLIP & GROW, ja no és necessari retirar cap element de la cadira, amb el que s'evita la possible pèrdua de peces i permet un canvi de grup en qualsevol moment.

El reposacaps en forma de V ha estat dissenyat per mantenir controlat el moviment del cap en cas de col·lisió lateral, a més d'aportar comoditat . Pot ajustar-se fàcilment i amb una sola mà, al costat del arnès de cinc punts (9-18 kg), per adaptar-se al creixement del nen.

EasyRecline és apte per a totes les edats i permet reclinar la cadira en 3 còmodes posicions. Fins i tot quan el nen està al seient i sense haver de reajustar el Top Tether.

Protecció davant impactes laterals des del cap fins al maluc gràcies al suport dotat dels laterals amb encoixinat gruixut i suau , i al Sistema d'absorció d'impactes laterals (SICT) retràctil, que s'ajusta només en el costat més proper a la porta.

Els connectors ISOFIX compten amb Pivot Link, en un primer moment dirigeix la força de l'impacte cap avall empenyent la cadira contra el seient del vehicle, per a continuació anar cap endavant més suaument. Així es redueix el risc de lesions al cap i el coll.
El Top Tether minimitza la rotació de la cadira de cotxe i, per tant, redueix els possibles danys a la zona del cap i el coll en cas d'accident. A causa dels seus dos punts d'ancoratge, el Top Tether en forma de V ofereix una major estabilitat i seguretat.

Com a grup 2/3 (15-36 kg), es pot instal·lar de dues maneres diferents: o bé amb Isofix i cinturó de 3 punts (homologació semiuniversal), o amb cinturó de 3 punts (homologació universal).

La funda protectora de l'encoixinat s'extreu amb facilitat per rentar-lo a màquina i sense necessitat de retirar l'arnès.