Britax Römer Baby-Safe 5Z

BASE + BABY SAFE 5Z :773,00€

384.00

BABY-SAFE 5Z és el portabebès més lleuger i innovador de Britax Römer fins avui. 

Apta des dels 40 fins als 85 cm d'alçada o 13 kg (naixement - 15 mesos d'edat, aprox.), aquesta cadira de cotxe per a nadó està equipada amb el sistema Ergo Recline, que ofereix una posició més reclinada, ergonòmica i saludable. 

Un cop instal·lat a la FLEX BASE 5Z (disponible per separat), el portabebès pot rotar cap a la porta oberta de cotxe perquè col·locar i retirar el nen sigui més còmode i senzill.

A més, aquesta base amb Isofix permet ajustar l'angle a diverses posicions per compensar l'excessiva inclinació de molts seients de cotxe.

La cadira de cotxe està disponible en una gran varietat de colors.

Els entapissats Atlantic Green , Fossil Grey i Galaxy Black pertanyen a la gamma sostenible Green Sense i han estat fabricats a partir d'ampolles de plàstic PET reciclades. Incorporen un teixit de malla, també reciclat, en determinades zones del reposacaps, el respatller i la base del seient amb l'objectiu d'afavorir la circulació de l'aire i oferir més comoditat durant el trajecte.

Gràcies al sistema Ergo Recline, el BABY-SAFE 5Z pot reclinar en diversos angles perquè el nadó adopti una posició més plana i ergonòmica, fet que contribueix al desenvolupament saludable de la columna i assegura que les vies respiratòries del nen es mantinguin obertes.

Les posicions del sistema Ergo Recline s'ajusten ràpidament i amb una mà. 

A diferència d'altres portabebès, es pot utilitzar la posició més reclinada tant al cotxet com al cotxe , permetent així que el nadó dormi còmode i segur durant qualsevol viatge.

Per optimitzar encara més la posició del nadó al cotxe, el BABY-SAFE 5Z es pot col·locar a la FLEX BASE 5Z (disponible per separat), una base Isofix amb angle d'inclinació ajustable en sis posicions . Així s'aconsegueix compensar l'excessiva inclinació de molts seients de cotxe, que poden provocar que el cap del nadó caigui endavant, especialment si es queden adormits.

Un cop col·locat a la FLEX BASE 5Z, el portabebès pot girar lateralment cap a la porta oberta del cotxe, cosa que permet asseure, cordar i retirar el nen de la seva cadira de forma més ràpida, senzilla i còmoda.

A més, aquesta base també permet col·locar i treure el portabebès amb un simple clic , sense necessitat de molestar ni despertar el nadó.

Reductor per a nounat inclòs

Per proporcionar més suport als nadons més petits, el BABY-SAFE 5Z inclou un reductor per a nadons, que s'ha d'utilitzar fins als 60 cm d'estatura .

Aquest reductor compta amb elements per absorbir l'energia que es genera en cas d'impacte, redueix l'espai i ofereix més comoditat.

Capota per al sol i nansa ajustable

La capota extragran té tractament UPF 50+ per protegir el nadó del sol i del vent. A més, ofereix un espai tranquil i protegit perquè el nadó pugui dormir millor durant els viatges.

Reposacaps i arnès ajustables

El reposacaps encoixinat i l'arnès de tres punts s'ajusten fàcilment en diverses posicions per adaptar-se al nadó mentre creix . Només cal col·locar l'ajustador de l'arnès, ubicat a la part posterior, a la posició corresponent a l'estatura del nen.

Protecció davant impactes laterals

Per protegir el nadó en cas de col·lisió, el BABY-SAFE 5Z està dotat de laterals especialment dissenyats per absorbir un gran percentatge de les forces que es generen en cas dimpacte.

BASE + BABY SAFE 5Z :773,00€