BABY-SAFE 3 i-SIZE

Apte des dels 40-83cm d'alçada.
De naixement fins als 15 mesos d'edat aprox.

280.00

Homologada per a nens des dels 40 cm fins als 83 cm d'alçada o 13 kg de pes, és a dir, des del naixement fins als 15 mesos d'edat, aproximadament.

Per proporcionar la posició més adequada i segura tant per a nadons com per a nens de 15 mesos, aquest portabebès compta amb el sistema de reclinació patentat .

Aquesta tecnologia ofereix una posició més ergonòmica i recolzada pel nadó, però després l'angle i la forma del seient va canviant a mesura que el nen creix.

Simplement cal ajustar el reposacaps (en combinació amb l'arnès de 5 punts) en funció de l'estatura del nen perquè l'estructura interna canviï.

El suport manté el centre de gravetat del cap alineat amb l'eix de la columna vertebral per evitar la rotació cap endavant en cas d'impacte.

Per aconseguir una posició encara més adequada per al nadó hi ha una BASE FLEX, que se subjecta l'Isofix del cotxe, permet ajustar l'angle d'inclinació en quatre posicions (0, 3 , 6 i graus). Així s'aconsegueix compensar l'excessiva inclinació de molts seients de cotxe, que poden provocar que el cap del nadó caigui cap endavant.

Un indicador mostra si l'angle d'inclinació és correcte (verd) o si és massa pla (vermell), la qual cosa que ens prevé de reclinar el portabebès en excés per preservar la seva eficàcia davant un impacte frontal.

Inclou un reductor per a nadons , dotat d'elements extraïbles que aborben l'energia que es genera en un impacte.

Per oferir major protecció lateral, inclou Sistema d'absorció d'impactes laterals (SICT) retràctil. Tan sols cal desplegar l'element lateral més pròxim a la porta per apropar el punt d'impacte i disminuir així el desplaçament de la cadira en cas de col·lisió lateral, minimitzant l'energia cinètica que adquireix el cos del nadó i amb això els requeriments d'absorció .

Es complementa amb l'arnès de cinc punts i reposacaps ajustables fàcilment amb una sola mà i capota per el sol amb protecció UPF 50 +.

La BASE FLEX de BABY-SAFE i-SIZE s'instal·la amb ISOFIX i pota de suport en qualsevol seient de vehicle homologat com i-Size. 

Tot i que es recomana utilitzar sempre la base, també és possible instal·lar el BABY-SAFE i-SIZE directament amb el cinturó de 3 punts del vehicle, pel que compta amb homologació universal.

El BABY-SAFE i-SIZE es pot col·locar a les cadires de passeig de Britax Römer gràcies als adaptadors Click & Go. També és compatible amb els cotxets d'altres marques, com Bugaboo (entre d'altres), amb els adaptadors específics .

Els indicadors permeten saber si el portabebès està correctament instal·lat en la base o en la cadira de passeig, ja que canvien de color vermell (incorrecte) a verd (correcte).

L'entapissat es pot treure amb facilitat per tal de poder-lo rentar a maquina.

BABY SAFE+ BASE : 534€