BRITAX RÖMER SWINGFIX M i-SIZE

Exclusivament per anar a contramarxa (61-105cm).
Gir 90º

586.00

S'orienta exclusivament a contramarxa des dels 61 cm fins als 105 cm d'alçada o 18 kg (el que abans succeeixi). És ideal per utilitzar després del portabebès fins als 4 anys d'edat, aproximadament. També gira 90º cap a banda i banda perquè col·locar i cordar el nen sigui més senzill. 

La SWINGFIX M i-SIZE s'instal·la amb ISOFIX i pota de suport. És compatible amb qualsevol seient de vehicle homologat com i-Size. En cotxes sense seients i-Size, cal consultar la compatibilitat en la llista de vehicles homologats.

Pot reclinar-se en sis posicions. 
La barra antibolcada és sajustable per tal d'adaptar-se millor al seient del cotxe i oferir un major espai per a les cames. I el reposacaps en forma de V ha estat dissenyat per controlar el moviment del cap en cas de col·lisió i aporta comoditat. Pot ajustar-se fàcilment i amb una sola mà, juntament amb l'arnès de cinc punts, per adaptar-se al creixement del nen.

Els coixinets per al pit, redueixen el moviment del nen en cas d'impacte i proporcionen més comoditat a l'arnès de cinc punts.

Té el sistema d'absorció d'impactes laterals SICT inside està integrat en la carcassa de la cadira i sempre està preparat per actuar en cas de col·lisió, sense necessitat d'ajustar-lo. I la pota de suport és ajustable en alçada, per evitar la rotació de la cadira en cas d'impacte.

Tant l'entapissat com els coixinets per al pit es retiren amb facilitat per poder rentar-ho a màquina, sense retirar l'arnès.


Disponible en diferents colors.