BRITAX RÖMER SWINGFIX i-SIZE

Exclusivament a contramarxa (40-105cm).
Gir 90º cap als dos costats

666.00

La SWINGFIX i-SIZE  s'orienta exclusivament  a contramarxa des dels 40 cm fins als 105 cm d'alçada o 18 kg (el que abans succeeixi), és a dir, des del naixement fins als 4 anys d'edat , aproximadament. També gira 90º cap a banda i banda per poder col·locar i cordar el nen més fàcilment.

S''instal·la amb ISOFIX i pota de suport. És compatible amb qualsevol seient de vehicle homologat com i-Size. En cotxes sense seients i-Size, cal consultar la compatibilitat en la llista de vehicles homologats.
Reclina en sis posicions, inclosa una posició més recolzada i ergonòmica per a nadons.
La barra antibolcada és ajustable per adaptar-se millor al seient del cotxe i oferir un major espai per a les cames.

Inclou reductor per recent nascut (per al seu ús fins als 60 cm d'alçada) amb elements d'absorció extraïbles.
El reposacaps en forma de V ha estat dissenyat per controlar el moviment del cap en cas de col·lisió i aporta comoditat. Pot ajustar-se fàcilment i amb una sola mà, juntament amb l'arnès de cinc punts, per adaptar-se al creixement del nen.

Els coixinets per al pit, redueixen el moviment del nen en cas d'impacte i proporcionen més comoditat a l'arnès de cinc punts.
El sistema d'absorció d'impactes laterals SICT Inside està integrat a la carcassa de la cadira i sempre està preparat per actuar en cas de col·lisió, sense necessitat d'ajustar-lo.

La pota de suport, ajustable en alçada, evita la rotació de la cadira en cas d'impacte.
Tant l'entapissat com els coixinets per al pit es poden retirar amb facilitat per poder rentar-ho a màquina, sense retirar l'arnès.

Disponible en diferents colors.