BRITAX RÖMER FIRST CLASS PLUS

A contramarxa (0-13kg) i cara a la marxa (9-18kg).
Cinturó de 3 punts.

214.00

La FIRST CLASS PLUS és una cadira de cotxe que creix amb el teu fill. Ofereix seguretat a contramarxa des del naixement fins als 13 kg, i de cara a la marxa des dels 9 fins als 18 kg. El seient reclina en múltiples posicions per garantir la comoditat. Té homologació universal per a la seva instal·lació amb cinturó de tres punts.

S'orienta a contramarxa des del naixement fins als 13 kg. A partir dels 9 kg pot instal·lar-se de cara a la marxa, fins als 18 kg, encara que el recomanable és anar d'esquena fins als 13kg.
Es reclina en diverses posicions, tant d'esquena com de cara a la marxa, incloent una més recolzada per a nadons.

També inclou reductor per recent nascut , per oferir una postura més ergonòmica, i més protecció i confort durant els primers mesos.
La confirmació d'ajust de tensió de l'arnès de cinc punts és a través del sistema CLICK & SAFE® integrat.

Gràcies als pectorals encoixinats que ofereixen un gran confort i redueixen el moviment del nen cap endavant en cas d'impacte frontal. I els laterals amb encoixinat gruix actuen com una cuirassa protectora i ajuden a absorbir les forces d'un impacte lateral, reduint el risc de lesions.

El sistema de control d'inclinació serveix per reduir el moviment del nen cap endavant.

Proporciona un millor ajust gràcies al seu intel·ligent disseny de seguretat quan s'utilitza de cara a la marxa (per adaptar-se a diferents longituds de cinturó) i base fina per a un ajust segur fins i tot en cotxes amb seients de diferent disseny.

És fàcil de traslladar entre diferents cotxes gràcies a la seva lleugeresa . Aquest disseny pràctic, fa que es pugui extreure l'entapissat sense necessitat de retirar l'arnès.

Disponible en diferents colors.