BRITAX RÖMER MAX-WAY PLUS

Exclusivament a contramarxa.
Té SICT (Sistema d'Absorció d'Impactes Laterals).
Reposacaps més ample.

369.00

Cadira Britax Romer 

Permet anar a contramarxa des dels 9 kg fins als 25 kg de pes, és a dir, des dels 9 mesos fins als 6 anys d'edat, aproximadament.

Una cadira més compacta que ofereix més espai per a les cames. Ideal per cotxes petits.

Es reclina en diverses posicions, per oferir un major confort. El reposacaps és més ample i encoixinat que a la MAX-WAY, per oferir una major comoditat i protecció. El reposacaps i el arnès de cinc punts poden ajustar fàcilment i amb una sola mà per adaptar-se al creixement del nen. Els coixinets per al pit redueixen el moviment del nen cap endavant en cas d'impacte i proporcionen més comoditat a l'arnès.

Proporciona major protecció lateral gràcies al Sistema d'absorció d'impactes laterals (SICT) retràctil, que s'ajusta al costat més proper a la porta, i als laterals amb encoixinat.
Té major estabilitat gràcies a la pota de suport , ajustable en alçada. I per a una major flexibilitat, pot instal·lar-se amb un cinturó de dos o tres punts.

Disseny pràctic, amb entapissat encoixinat que s'extreu amb facilitat per rentar-lo a màquina i sense necessitat de retirar l'arnès.