SABATER LITTLE THINGS

Col·lecció Micussori de MICUNA

La Col·lecció Micussori de MICUNA , és una família de mobiliari basada en el model educatiu Montessori , que busca desenvolupar en el nen la independència i la llibertat amb límits, respectant la psicologia natural i el desenvolupament propi físic i social de l'infant. Amb aquest llançament, MICUNA confirma estar al capdavant en les noves tendències de criança. 

Aquesta línia de productes la formen des de torres d'aprenentatge, armaris-organitzadors, llits Montessori i altres complements afins a aquesta metodologia.

La col·lecció Micussori s'ha dissenyat i fabricat pensant en un producte en proporció amb el nen i les seves necessitats reals. Les funcionalitats del producte Micussori han de garantir la neteja i l'ordre, i ha de ser un producte que faciliti i fomenti el moviment, l'autonomia i l'activitat de l'infant. Quant al seu disseny, la bellesa i l'harmonia, així com els materials nobles, són clau en aquest tipus de producte.

Un lloc a mida per als més petits, on podran guardar en ordre totes les seves coses: roba, sabates, botes, complements i fins i tot joguines o llibres.

Gràcies a l' moble sabater Little Things , els nens podran aprendre sobre l'organització i l'ordre, experimentar la seva autonomia i treballar el seu poder de decisió, ja que podran trobar i aconseguir fàcilment tot el que necessitin. Escollir com vestir-se, què sabates utilitzar i fins i tot aprendre a recollir i cuidar les seves pertinences, són alguns dels comportaments que aconseguirem fomentar amb aquesta filosofia.

La família Montessori d'MICUNA,  dissenyada i fabricada a Espanya.

interessant:

La nostra Little things està fabricada en fusta de pi amb  pintures i vernissos no tòxics . Totes les nostres fustes provenen de  boscos gestionats de manera sostenible  i desenvolupem els nostres dissenys, producció i distribució sota les premisses de l'  eco-disseny . Tenim un gran compromís amb la fabricació ecològica.

Material: MDF Lacat - Pi.

Color:  Water wood - Blanc.

 

Característiques:

  • Inclou barra penjador.
  • Inclou penjadors de bola.
  • Prestatge regulable en 2 altures i dues posicions de inclinat.
  • Inclou kit d'ancoratges de seguretat per ancorar a la paret.