YOU & ME MICUNA

La minicuna està fabricada en fusta de faig lacada en blanc amb pintures a l'aigua i vernissos no tòxics.

250.00

Esdevé collit per la necessitat de la mare i el nadó de ser inseparables els primers dies de la seva vida.

Per a un major ús quan el nadó creixi i passi a dormir al seu bressol, l'hem dissenyat convertible permetent d'aquesta manera que el producte tingui més vida útil i la rentabilitzem millor, convertint-la en un lloc per poder-hi guardar les joguines, escriptori o sofà.

La minicuna You & Me és segura, còmoda i versàtil.

Es pot regular en 7 altures per adaptar fàcilment la minicuna al llit dels pares i sentir a prop al nadó durant tota la nit, facilitant el benestar i descans de tota la família.

Dues de les seves rodes porten fre de seguretat per poder anclar-la en qualsevol lloc i facilitar així el seu canvi d'ubicació segons la nostra necessitat.

Aquest producte inclou matalàs que assegura un millor descans del petit i corretges per ajustar la minicuna al llit, que mesuren 90-200 cm.

Està disponible en 3 combinacions de color, perquè escullis la que més s'adapti a l'ambient; blanc-blanc, blanc-gris i blanc-sorra. 

Totes les nostres fustes provenen de boscos gestionats de forma sostenible i els dissenys estan desenvolupats, produïts i distribuïts sota les premisses de l'eco-disseny.