TORRE D'APRENENTATGE TROTTA de Micuna

239

La torre d'aprenentatge evolutiva i transformable TROTTA és un producte de la línia Micussori, la família Montessori de MICUNA. 

Serà de gran ajuda en els primers anys de vida de l'infant. En l'etapa de més interès i curiositat, els ajudarà a assolir aquells llocs de difícil accés com el banc de la cuina o la neteja, ajudant a l'infant a ser més autònom, seguint la filosofia Montessori . 

Compta amb unes nanses per al seu fàcil transport i quan deixi d'utilitzar com a torre d'aprenentatge, pot prolongar el seu ús utilitzant com a moble d'emmagatzematge.

Els seus acabats eviten que el nen pugui fer-se mal, no porta cargols amb la qual pugui enganxar-o ensopegar.

La torre d'aprenentatge Trotta, té quatre posicions :

1- ESCALA. A la primera posició, Trotta és una escaleta de tres esglaons. El esglaó inferior pot plegar cap a l'interior quan no es necessiti i estalviar espai a la llar.

2- DOS POSICIONS. La segona posició està pensada per acompanyar el nen en el seu creixement. Gràcies a l'innovador sistema de guies, es pot canviar la seva funcionalitat mitjançant moviments molt senzills i intuïtius, i sense necessitat d'utilitzar eines. Amb un simple lliscament, l'esglaó superior passa a ser un esglaó ocult, reduint l'altura de l'alçador.

3- També és un seient , col·locant l'esglaó superior en la seva posició de suport.

4- APRENENTATGE. Els seus laterals contenen un divertit joc perquè el nen descobreixi les lletres, els números i les formes geomètriques bàsiques, recorrent amb la seva bola de traçat. Aquest sistema permetrà que el nen prengui el primer contacte amb l'escriptura i el dibuix sota el seu propi ritme d'aprenentatge. 

Dissenyada i fabricada a Espanya. Fabricada amb fusta de pi amb  vernissos no tòxics . Totes les nostres fustes provenen de  boscos gestionats de manera sostenible  i desenvolupem els nostres dissenys, producció i distribució sota les premisses de l'  eco-disseny . Tenim un gran compromís amb la fabricació ecològica.

 

Mesures: 91 x 46.5 x 44 cm

Material: MDF Lacat - Pi.

 

Color: Water Wood - Blanc

Característiques:

  • Torre d'aprenentatge evolutiva.
  • Intuïtiu sistema de guies.
  • Prestatge convertible en seient.
  • Interior evolutiu en alçada.
  • Graó plegable.
  • Inclou punter.
  • Zona de jocs.