BIBERÓ TWISTSHAKE VIDRE 180ml

Diferents colors

21.99

El biberó Twistshake de vidre està fabricat en vidre de borosilicat que és un material molt resistent i de pes lleuger,resistent a rescades.

 El disseny ergonòmic de  biberó facilita la seva adherència. Està revestit d'una pel·lícula protectora de silicona lliure de bifenol A, que es pot treure,

i protegeix les mans dels petits contra la calor, i per agafar-lo millor.

Inclou la Tetina de silicona de qualitat mèdica: mida S (0 + m) 

La tetina recorda el pit de la mare i funciona de manera preventiva contra el còlic que afecta molts nadons lactants, gràcies al seu vàlvula anti-còlics que evita la inhalació d'aire sobrant arribi fins al delicat estómac del teu nadó. És possible substituir la tetina per altres de la col.lecció a mida que el nen creixi.

Aquest biberó és inodor de forma natural i no conté substàncies químiques nocives com el fenol A, el PVC o els ftalats. La silicona de el biberó té etiquetatge de l'tipus ML i US FL. El biberó pot escalfar al microones i té la capacitat de passar d'congelador a aigua calenta gràcies a la seva resistència contra la calor. i a l'estar fabricat en vidre de borisilicato.

El  vidre del biberó pot rentar-se a la part superior del rentavaixelles, però et recomanem que rentis a mà els altres components del biberó, ja que es poden descolorir al rentar-se al rentavaixelles.