MAMMA BABY TOVALLOLETES

20 unitats

El sol, anomenat Momina, són les tovalloletes per al cos i la cara.

 

Tovalloles 100% biodegradables de viscosa, ideals per netejar suaument la pell del nadó, quan canvieu nàpols o en qualsevol moment del dia.

 Enriquit amb oli vegetal i oli d’ametlles, pantenol, àloe, vitamines A i E i provitamina B5. Embalatges reciclables biodegradables. Producte certificat amb cosmètics naturals ICEA.

S'utilitza a tot el cos, sobretot en el canvi de bolles. Després de la utilització, torneu a estudiar amb cura el paquet per mantenir la humitat òptima de les tovalloletes

Fórmula amb extractes naturals de plantes, provada dermatològicament, sense Sodium Laureth Sulfate (SLES), sense Sodium Lauryl Sulfate (SLS), sense colorants, sense parabens, sense PEG, sense alcohol, sense donants de formaldehid.

Ingredients:

Aqua (Aigua), Olus d’Olus, Glicerina, Glucosid de Lauryl, Poligliceril-2 Dipolyhydroxystearate, Glucoside de Caprylyl / Capryl, Parfum, Allantoin, Suc de Follia d’Aloe Barbadensis, Goma de Xantam, Gleceryl Oleate, Tocapopherusetumate , Etilhexilglicerina, Sorbat de Potassi, Fenoxietanol, Àcid Benzoic, Àcid Deshidroacètic, Àcid Cítric, Geraniol, Alcohol Cinamílic, Coumarin, Salicilat de Benzil, Alcohol Anís, Alfa-isometil Ionona, Butilfenil Metilpropional, Citronellol.