MAMMA BABY CREMA SOLAR SPF50

150ml

25.9

El gelat, anomenat Albertino, és el protector solar SPF 50+, per a la cara i el cos.

Emulsió solar en polvorització amb factor de protecció elevat, amb fórmula dissenyada per a pells especialment clares i per als primers dies d’exposició solar.

Emulsió transparent amb una textura agradable i suau ràpidament. Garanteix una protecció d’ampli espectre contra les radiacions UVB-UVA, oferint una protecció efectiva i segura.

El particular dispensador de 360 ​​° (Bossa sobre vàlvula) permet una aplicació fàcil i homogènia del producte fins i tot a les zones més difícils d’arribar, facilitant una protecció uniforme i una resposta gradual de la pell a l’acció del sol.

Apliqueu el producte de protecció solar abans de l’exposició. Torneu-ho a aplicar freqüentment per mantenir la protecció, especialment després de transpirar-se o després d'haver-se mullat o sec.

Fórmula provada dermatològicament sobre pell sensible, resistent a l’aigua, sense paraben, sense colorants, sense PEG. Cada lot de producció està provat per a níquel *, crom *, cobalt * (* <1ppm), sense crueltat.  

Aqua (Aigua), Octocrylene, Etoxhexil Metoxicinnamat, Àcid sulfonic de fenilbenzimidazol, Benetat de hexil hidroxibenzoil hexil, butil metoxidibenzoilmetan, arginina, poliplicer-polietilipi-polietilipi-polietilipi-polis 6 Stearate, Citrate de Stearate de Gliceril, Fenoxietanol, Fosfat Cetil de Potassi, Sorbitol, Silicat d’alumini de magnesi, Sebacat de diisopropil, Parfum (fragància), Acetat de tocoferil, Etenhexilglicerina, Behenat de poligliceril-6.