VAIXELLA BABYBJÖRN

25.9

La vaixella BABYBJÖRN és un conjunt intel·ligent pensat per al teu nadó que l'ajudarà a menjar per si mateix. El plat difícil de bolcar, els coberts de mànec curt fàcils de subjectar a l'igual que el got, faran que menjar solet sigui més senzill i divertit. La vaixella nadó BABYBJÖRN està disponible en variats i bonics colors que encaixen perfectament a la llar modern. Apte a partir dels 4 mesos.

Conté:

1 Got

1 Plat

1 Cullera

1 Forquilla

Got estable difícil de bolcar

El material ergonòmic del got facilita la subjecció i així poder beure per si sol. El seu disseny i base ampla li proporcionen estabilitat i ho fan difícil de bolcar. El plàstic translúcid permet veure el contingut. Plat dissenyat perquè el teu nadó mengi per si sol

El disseny del plat per a nadó en forma de trèvol facilita que el teu nadó mengi per si sol

La seva forma de fer que li costi agafar pels cants i bolcar. La tira de goma que envolta la seva base fa més difícil que el plat llisqui.

Coberts fàcils de subjectar

Cullera i forquilla per nadó de mànec curt, més fàcil de subjectar per els peus de el nadó. A més, el límit en la part inferior de l'mànec impedeix que la mà arribi fins a baix i toc el menjar. La osca a la part posterior serveix per donar suport al cobert en la vora del plat i evita que es rellisqui dins.

material

Tant el got com la cullera, la forquilla i el cant de l'plat estan fabricats en polipropeno (PP) i elastòmers temoplásticos (TPE). El plat interior està fabricat en ABS (acrilonitril butadiè estirè).

cures

Tots els components de la vaixella són aptes per rentar al rentavaixelles. El plat és doble, sent l'interior extraïble per facilitar la seva neteja.

Provat i segur

Tots els articles de cuina de BABYBJÖRN compleixen amb les normes de seguretat vigents per al plàstic, tant a Europa com als Estats Units. El plàstic se sotmet amb regularitat a estrictes proves per verificar el seu contingut en bisfenol A (BPA) i substàncies nocives per a la salut, i que és apte per al seu ús alimentari. És de gran importància per a nosaltres!

mesures

Volum i pes de l'got: 70g / aprox. 100 ml

Mida de l'plat: 19,5 x 19,5 x 3,5 cm

Mida i pes dels coberts: 20 g / 3,5 x 12 x 2 cm