VAIXELLA BABYBJÖRN + PITET

36.95

Vaixella completa amb detalls intel·ligents. Embolcall especial per a regal. Es tracta d'un joc de coberts per a nadó especialment dissenyada per als comensals més petits. El plat antilliscant té un disseny en forma de trèvol, els coberts són de mànec curt i fàcil de subjectar així com el got.

Menjar tot sol serà més senzill i divertit! 

Apta a partir dels 4 mesos.

Inclou:

 • Pitet còmode, amb coll ajustable a la mida del teu nadó. El recipient arrodonit i profund recull tot el menjar vessat.
 • Plat amb un disseny en forma de trèvol amb vores especialment ideats perquè el teu bebè pugui agafar el menjar fàcilment sense bolcar. La tira de goma a la part inferior ajuda a que el plat no llisqui fàcilment per la taula.
 • Cullera i forquilla. El cobert de mànec curt és fàcil de subjectar. A més, el límit a la part inferior impedeix que la mà llisqui fins al final de mànec i toc el menjar. Una osca a la part inferior del mànec evita que el cobert rellisqui dins el plat.
 • Got Fàcil de subjectar perquè el nadó begui sol i sense ajuda. Gràcies a la seva base ampla el got es manté estable sobre la taula i és difícil de bolcar. El plàstic transparent amb aparença de vidre esmerilat permet veure fàcilment el contingut del got
  Material
  Les vores del pitet, la cullera, la forquilla i el plat són de polipropilè (PP) i elastòmer termoplàstic (TPE).

  El plat és doble; l' interior és extraïble. El plat interior està fabricat amb acrilonitril butadiè estirè (ABS).

  Provat i segur
  Tots els articles de cuina de BABYBJÖRN compleixen amb les normes de seguretat vigents per al plàstic, tant a Europa com als Estats Units. El plàstic se sotmet amb regularitat a estrictes proves per verificar el seu contingut en bisfenol A (BPA) i substàncies nocives per a la salut, així com, que siguin aptes per al seu ús alimentari. Per a nosaltres és un detall molt important! 

  cura

  Tots els components de el joc de coberts per a nadó estan fabricats en plàstic sense BPA, són fàcils de netejar i es poden rentar al rentavaixelles. A més, presentem el joc de coberts per a nadó en un bonic paquet per donar com a obsequi.

  Dimensions i pes
  Coll de el pitet: 19-30 cm
  Mida de l'plat: 19,5 x 19,5 x 3,5 cm
  Pes i mida de l'cobert: 20 g / 3,5 x 12 x 2 cm
  Capacitat i pes de l'got: 70g / 100 ml