AMPOLLA TÈRMICA KAMBUKKA ELTON 750ML

Tapa 3 en 1

39.9
La Elto nInsulated té una tapa 3 en 1 amb una posició de "pulsació", "sempre oberta" i "bloquejada", el que permet una experiència de beguda perfecta en qualsevol situació

 

Lliure de BPA

Acer inoxidable 18/8 aïllat a el buit

A prova de fuites

coixinet inferior

Aquesta ampolla manté les begudes fredes per fins a 21 hores seguides.
La tecnologia Snapclean® s'encarrega que la seva ampolla sigui fàcil de netejar i l'adherència i la coixinet inferior s'encarreguen que la teva ampolla mai es mogui per si sola i es quedi just on la vols: a mà. 

Tapa 3 en 1 de disseny intel·ligent amb tecnologia Snapclean® té tres posicions. Només has de pressionar el control lliscant per activar la .... 

  • Posició ' Push ': premi el botó cada vegada que vulgui donar un glop. No més esquitxades quan s'entrena per una marató o - siguem realistes - quan corre per agafar un tren.  
  • Posició ' Sempre oberta ': només beu de la teva ampolla com si estiguessis bevent d'una tassa. Perfecte per a situacions relaxades a l'oficina o durant un merescut descans.
  • Posició de bloqueig : la posició a prova de fuites per a les persones en moviment. 100% a prova de motxilles.
Per assegurar-se que no quedi ni una sola gota de te, cafè o beguda esportiva quan netegi l'ampolla, és fàcil gràcies a la característica patentada de Snapclean®, noméss' ha depressionar i estirar per retirar el mecanisme intern en una sola peça. Tapa apta per a rentaplats.
 
 

Totes les tapes Kambukka són resistents a les altes temperatures. I es poden combinar amb totes les altres ampolles i termos de Kambukka.